Kadın dünyasında büyük bir yere sahip olan ve kadınların bir parçası haline gelen kolyelerin arasına yaşam çiçeği kolyesi de eklenerek, kadınlarda muazzam bir görünüm sergilemektedir.
Yaşam Çiçeği Kolyesi Ne Kadar
Yaşam Çiçeği Kolyesi Ne Kadar

Geometrik şekillerin ortaya koyduğu harika tasarımı sayesinde, kadınların gerdan kısmına zarif bir görünüm katmaktadır. Boyun kısmında yer alan yaşam çiçeği kolyesi ile birçok kişiyi kendinize hayran edebilir ve doğum günü partileri ve iş yemekleri gibi özel günlerinize daha öz

Yaşam Çiçeği Kolyesinin Sırrı

Yaşamı hissettiren yaşam çiçeği kolyesi, zarafetin ve şıklığın kalıp bulmuş halidir. Göz alıcı geometrik desenlerin ortaya çıkardığı güzellik, sizi aynanın karşısına kilitleyecektir. İster sade bir giyim kombini ile ister rengârenk kombinler ile birlikte takınız. Çünkü yaşam çiçeği kolyesi, tüm renklere ve giysilere özgü olarak tasarlanmış bir aksesuardır.

Yaşam Çiçeği Kolyesinin Fiyatı Ne kadardır?

14 ayar altından oluşan yaşam çiçeği kolyesi fiyatları, şık ve zarif tasarımına göre oldukça uygundur. Her ne kadar altın fiyatlarına göre fiyatı belirlense de sizin güzelliğinize güzellik, zarafetinize ise zarafet katmak için yaşam çiçeği kolyesini en uygun fiyata veriyoruz. Ayrıca bu mükemmel ürünü, sitemizden sipariş ederek temin edebilir ve en kısa sürede sizlerle buluşturabiliriz.

Ürünü sipariş vermek için, ürün üzerine tıklayarak, sayfada yer alan“ sepete ekle”  butonuna tıklayabilirsiniz. Siparişiniz elinize ulaşana kadar meydana çıkan veya çıkabilecek tüm olumsuzlukları önlemek için ürün garanti sertifikası ile kuyumculuk güvencesi sağlamaktayız.

Neden Karadeniz Kuyumculuk?

Neden Karadeniz Kuyumculuk? Çünkü Karadeniz Kuyumculuk olarak ilk önceliğimiz müşteri memnuniyetini sağlayarak uzun bir süreden beri hizmet sunmamızdır. Hızlı ve güvenilir kargo ile mağdur olma riskinizi sıfıra indirmenin yanı sıra deneyimli ekibiyle alışveriş sonrasında da sizlere hizmet sunmaya hazırdır.

Ürün garanti sertifikası ve teslim aşamasında üründe çıkan sorunlar için geri iade hizmeti ve müşteri memnuiyetini sağlayan bir ekip olduğumuz için bizi, tercih etmelisiniz. Ayrıca deneyimli ekibimiz ile 7/24 saat hizmet vermekteyiz. Ayrıca sizin kararsız kaldığınız bir ürün için etik kurallar çerçevesinde fikirler vermekteyiz. Böylece müşteri memnuniyetinin ne kadar önemli olduğunu sizlere hatırlamaktayız. Bizim amacımız ürünü satmaktan ziyade müşteri memnuniyetini sağlayarak büyük ve geniş ailemize katılmanızı sağlamaktır.

Yaşam Çiçeği Kolyesi Fiyatları 2021

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön