Düz alyans modelleri çiftlerin birlikteliklerini gösteren bir işarettir. Bu işaretin ise çok uzun yıllardan beri var olduğu bilinir. Yani sizlerin dedeleriniz ve nineleriniz de kendi zamanlarında birlikteliklerini simgelemesi amacı ile alyans kullandıklarını görmüşsünüzdür. Evliliklere adım atan çiftlerin ilk olarak kendilerine alyans baktıkları bilinir. Bu çok uzun yıllardan beri gelen ve gelenek halini almış bir alışveriştir diyebiliriz. Bu yüzden de bu yüzüğe çoğunlukla evlilik yüzüğü, nişan yüzüğü gibi isimlerin takıldığı bilinir.
Düz Alyans Modelleri
Düz Alyans Modelleri

Evlilik çok önemli bir durumdur. Bu yüzden de çiftler evlilik aşamasında gerekli olan her şeyin de mükemmel olmasını isterler. Sizlerin de böyle olduğunuzu biliyoruz ama unutmayın ki bu sizin en mutlu olduğunuz zamanlar ve bir daha asla geri gelmeyecek ve telafisi olmayan zamanlardır. Bu yüzden de içinizden ne geliyorsa öyle davranın diyoruz. Bu anlamda ise sizler için tasarlanan düz alyans modellerimize de göz atabilirsiniz. Bu modeller arasında size hitap edecek ve sizi yansıtacak modellerin olduğuna inanıyoruz.

Düz Alyans Modellerinde Verdiğimiz Hizmetler

Düz alyans modelleri ile sizlerin en anlamlı günlerinize renk katarak sizleri daha da mutlu etmeye çalışıyoruz. Hem alyans modellerimiz hem de sizlere verdiğimiz hizmetin en iyi olmasına özen göstermekteyiz.

Düz alyansların modellerinin genel olarak aynı çerçevede olduğu bilinir ancak biz bu alanda uzmanlaşarak hayal ettiğiniz düz alyansları sizler için tasarlamaya çalışmaktayız. Farklı şekillerde tasarlamış olduğumuz alyansların içerisine ise istemiş olduğunuz kısa söz, simge veyahut da isimlerinizi yazdırabilirsiniz. Bu tamamen sizin isteğinize bırakılır. Sadece istemeniz yeterlidir. Ekibimiz kısa süre içerisinde isteğiniz doğrultuda alyanslarınızı sizlere teslim edecektir.

Düz Alyans Modellerinin Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Düz alyans modelleri şeklinde sizlere sunmuş olduğumuz alyansların özel günlerinizi daha da anlamlı kılmasına özen göstermekteyiz ve bu yüzden de sizlerin zevkine uygun olabilmesi adına birçok fraklı tasarımlar oluşturuyoruz. Bu tasarımların seçiminin nasıl yapılmasının doğru olduğu da önemlidir. Bu anlamda da zaten ekibimize sizler tarafından soru yöneltildiğini biliyoruz.

Çiftlerimizi bilgilendirmek ve yapılacak seçimlerin kendilerine daha uygun ve kendilerine hitap edecek şekilde olması için de bu alyansların seçimin nasıl yapıldığını öğrenmelerini tavsiye etmekteyiz.

Yukarıda ifade edilen durum için çiftlerin öncelikle alyansın hangi renkte olmasını istediklerine ve hangi materyalden yapılmasını istediklerine karar vermeleri gereklidir. Daha sonrasında ise seçilen alyansın kalınlığına ve rahat olmasına dikkat etmelisiniz çünkü alyansları sürekli kullanacaksınız ve rahat olmazsa takmakta zorlanabilirsiniz. Bu yüzden de parmağınıza uygun ve sıkmayacak modelleri seçmenizi tavsiye ederiz.

En İyi Düz Alyans- Tektaş Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Düz alyans modelleri kapsamında birçok farklı alyans modelimiz vardır. Bu alyansları sizler kendi zevklerinize göre alabilirsiniz ancak tektaş, beştaş gibi yüzükler ile beraber kullanmak istediğiniz takdirde alyans ile beraber takmak istediğiniz yüzüğünüzün uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Yani beyaz taşları olan bir tektaş ile sarı renkli alyansın birlikte kullanılması göze hitap etmeyecektir. Bu yüzden de sarı renkli alyans tercih ederseniz aldığınız tektaş veya beştaşların da sarı renkli taşlarının olmasına dikkat ederek satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Elinize En Çok Yakışacak Düz Alyans Modelleri

Düz alyans modelleri kapsamında sayısızca alyans modelimiz vardır. Bu modellerin ise hepsinin ise sizin elinize uygun olduğu söylenemez çünkü her ele her yüzük yakışmaz. Bu yüzden de elinize uygun olacak modellerini seçmenizin daha iyi olacağını söyleyebiliriz.

Kısa parmaklarınız varsa daha zarif ve ince olan düz alyans modelleri tercih edebilirsiniz. İnce parmakları varsa da yine aynı şekilde zarif modelleri seçebilirken bombeli olan modellerimizin de sizlere uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Düz Alyans Modelleri ve Fiyatları

Düz Alyans Örnekleri

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön