Alyans Yüzük Modelleri

Çiftler genel olarak aşkları niteliğinde Alyans Yüzük Modelleri araştırır, bir ömür takacakları alyansların benzersiz olmasını diler. Alyanslar çifte mutlu ve huzurlu bir yaşama giden yolda eşlik ediyor. Doğal olarak da bu yolculuğun bir simgesi haline geliyor. Her çift evlilikleri boyunca parlak, güzel ve çekici alyanslara sahip olmak ister.
Alyans Yüzük Modelleri
Alyans Yüzük Modelleri

Evlilik hayatınızın geleceğinde alyansla alakadar problem yaşamak istemiyorsanız seçiminizi doğru gerçekleştirmelisiniz. Zira alacağınız alyans yaşamınızın her safhasında (spor, iş, arkadaşlarla buluşma ve b) sizlere eşlik edecektir. Aynı zamanda alyansınıza yapmak istediğiniz eklemeleri de bu hususlar çerçevesinde değerlendirmelisiniz. Tüm bu hizmetler ihtiyaçlarınız doğrultusunda uzman ekibimiz tarafından sizlere 7/24 sunuluyor.

Altın Alyans Modelleri

Çiftler genel olarak Altın Alyans Modelleri tercihinde bulunuyor. Bu alyanslar hem görünüşü hem de kalitesi açısından uzun vadeli kullanılabiliyor. Genel olarak 3 renkte Altın Alyans Modelleri mevcut:

  • Beyaz altın alyans modeli

Genel olarak sportif yaşam stiline sahip olanlar tarafından tercih ediliyor. Her tür giyime uyumlu tarzda sunulan bu model ayrıca eklentilere de (tektaş, beştaş ve b) müsait. Dilerseniz her türden eklentiyi alyans üzerinde fazladan işlem yapmadan gerçekleştirebilirsiniz.

  • Pembe altın alyans modeli

Yaşamını genel olarak şık ve dekoratif sürdüren çiftler bu modeli tercih ediyor. Bu alyans modeli balolardan organizasyonlara, düğünlerden partilere kadar sizlere her türden elbise ile eşlik edebilir. Eğer siz de evlilik hayatınızı pembe altın modeli ile renklendirmek istiyorsanız ürünlerimize buradan göz atabilirsiniz.

  • Sarı altın alyans modeli

Çiftlerin %90-ı yıllardır hayatlarının en güzel yıllarını bu modelle şekillendiriyor. Her türlü yaşama uygun nitelikte tasarlanan bu ürünün yapısından dolayı bakım zamanı da seyrek gerçekleştirilebilir. Artık mutlu evliliğinizin her anını benzersiz sarı altın alyans ile güzelleştirebileceksiniz.

Siz de evlilik öncesi planlamalar yapıyorsanız yukarıda belirtilen herhangi bir ürünü tercih ederek gelecek yaşamınızı şekillendirebilirsiniz.

Klasik Alyans Modelleri

Genel olarak tek renk üretilen Klasik Alyans Modelleri her zaman sadeliği sevenlerin tercihi olmuştur. Gelecek yaşamınızdaki sevgi ve mutluluk kaynağı olacak eşiniz veya nişanlınızı bu klasik model ile sevindirebilirsiniz. Ayrıca ihtiyaçlarınız doğrultusunda alyansı 1 ya da 2 ölçüde değiştirebilirsiniz. Zira bu hususa çok dikkat etmeniz sizin açınızdan faydalı sonuçlar doğuracaktır.

Bu alyans modelleri:

  • Altın Klasik Alyans Modelleri
  • Gümüş Klasik Alyans Modelleri tarzında üretilir

Çiftler genel olarak Altın modelini tercih ediyor. Zira gümüş modeller ileri safhalarda kararma yapacağından, çiftler evlilik simgeleri tercihini altından yana kullanıyor.

Klasik Altın Alyans Fiyatları

Yaşamlarının ayrılmaz parçası haline gelecek alyans türünün seçim aşamasından sonra sıra fiyat araştırmasına geliyor. Genel olarak tercih edilen Klasik Altın Alyans Fiyatları 500-5000 TL arası değişkenlik gösteriyor. Belirtilen makul fiyatlar çerçevesinde siz de hemen şimdi aşkınızın simgesini edinerek geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön