Alyans Yüzük Fiyatları 2022

2022 Alyans Yüzük Fiyatları genel olarak evlilik veya nişan öncesi merak edilen en önemli konulardan biridir. Bu konu çoğunlukla beyler tarafından merak ediliyor.
Alyans Yüzük Fiyatları 2022
Alyans Yüzük Fiyatları 2022

Alyans Yüzük Fiyatları genel olarak evlilik veya nişan öncesi merak edilen en önemli konulardan biridir. Bu konu çoğunlukla beyler tarafından merak ediliyor. Doğal olarak beyler hayatlarının aşkları niteliğinde alyans yüzük bulmak istiyorlar. Bu işlem eşliğinde de bütçelerine göre uygun yüzük arayışına çıkıyorlar. Fakat piyasadaki ürün çokluğu ve fiyat farklılığı genel olarak bireyleri kararsızlıkla yüzleştiriyor.

Sizleri sunacağımız bilgiler eşliğinde bu kararsızlıktan kurtaracak, mutlu mesut ailenizi benzersiz alyans ile güzelleştirmenize yardımcı olacağız. Genel olarak piyasadaki alyans fiyatları içeriklerine göre değişiklik gösteriyor. Zira doğal olarak altın alyansların ayarına göre fiyatlarının değişkenlik gösterdiğinin farkında olabilirsiniz. Bu bilgiler eşliğinde her şeyden önce hangi ayar alyans tercihinde bulunacağınızın kararını vermeniz gerekiyor.

Altın Alyans Yüzük Fiyatları

Alyans tercihiniz altından yana olacaksa, bu doğrultuda farklı fiyatlarla karşılaşacağınızın bilincinde olmalısınız. Piyasada genel olarak 14 ayar altın alyans tercih ediliyor. Bu ayar altın alyanslar 900-4000 TL arası fiyatlarda değişkenlik gösteriyor. Bu ürün tercihinde bulunacaksanız eğer parmak ölçünüzün bilgisini kesin öğrenmeniz gerekiyor. Zira yüzük yapısından dolayı fazla ölçü değiştirme durumuna müsait değil.

Altın Alyans Yüzük Fiyatları 22 ve 24 ayarlar da çok fazla yükseklere çıkabiliyor. Fakat yapılarından dolayı piyasada çok fazla bulunmaması tercih azlığını da beraberinde getiriyor. Zira yüzüğün altın ayarının yüksek olması esneklik oranın çok fazla artmasına olanak sağlıyor. Bu da doğal olarak çiftlerin aşklarına eşdeğer simgelerinin kısa vadeli kullanımına sebep oluyor.

Ayrıca altın alyans tercihinde bulunan çiftlerin çoğunluğu genel olarak sade eklentisiz tercihlerde bulunuyor. Bu tercih hem ekonomik açıdan hem de uzun vadeli kullanım açısından çiftlere oldukça büyük fayda sağlıyor. Zira daha sonra yapılabilecek tektaş, üçtaş ve beştaş eklentileri hazır durumlarında daha fazla fiyatla sunuluyor. Aynı zamanda gelecekteki ölçüm değişimleri de eklentili hazır alyanslarla çok zor hale geliyor.

Tek Alyans Fiyatları

Tek alyans tercihinizi kaliteli ürünlerimizden yana kullanabilirsiniz. Zira potansiyel tercihleriniz doğrultusunda hazırlanan ürünlerimiz garanti memnuniyet olanağı sunmaktadır. Yapmanız gereken tek şey eşinizin parmak ölçüsünü ve sevdiği tarzı öğrenmek olacaktır. Geri kalan her işlem Karadeniz Kuyumculuk tarafından halledilecektir.

Eğer hediye olarak online sipariş vermek istiyorsanız birbirinden güzel benzersiz ürünlerimizi buradan inceleyebilirsiniz. Ayrıca hediye paketlerinde sunmuş olduğumuz ek not kağıdına da dileklerinizi yazabilir, mutluluğunuzu şekillendirebilirsiniz. Tüm bu hizmetler doğrultusunda tercih edeceğiniz Tek Alyans Fiyatları da istekleriniz doğrultusunda belirlenmiştir.

Ayrıca sizlere özel sunmuş olduğumuz taksit imkânı da bizleri tercih etmenizdeki ana nedenlerden biridir. Eğer beğendiğiniz herhangi bir ürünü tek çekimle alamıyorsanız bu fiyatı 3 taksite bölerek ödeyebilirsiniz. Sevginizi şekillendirebilmeniz için yapmanız gereken tek şey belirli ürün tercih kararınızı vermek olacaktır. Zira Alyans Yüzük Fiyatları çerçevesinde sizlere özel fiyatlar ve taksit imkanıyla işinizi bir hayli kolaylaştırıyoruz.

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön