Yaşam Çiçeği Kolyesi Ne İşe Yarar? Anlamı Ve Faydaları Nelerdir?

Yaşam çiçeği kolyesi ne işe yarar? Sorusu kadınlar arasında son zamanların en popüler soruları arasında yer almaktadır. Yaşam çiçeği oluşturduğu figürler sebebiyle farklı anlam taşımakta ve son zamanlar da en çok önerilen ve tercih edilen kolye, bileklik ve küpe modelleri arasında birinciliği elinde tutmaktadır.
Yaşam Çiçeği Kolyesi Ne İşe Yarar? Anlamı Ve Faydaları Nelerdir?
Yaşam Çiçeği Kolyesi Ne İşe Yarar? Anlamı Ve Faydaları Nelerdir?

Peki, bu yaşam çiçeği nedir? Ne işe yarar? Anlamları nedir? Kadınlar neden bu kadar fazla sevdi bu takı modelini? Bugün biz de sizler için bu konu üzerinde detaylı bir anlatım yapabilmek adına araştırmalar yaptık. Gelin hep birlikte bakalım bu modelin faydaları nelermiş ve nerede kullanılmış?

Yaşam Çiçeği Kolyesi Ne İşe Yarar?

Yaşam çiçeği kolyesi ne işe yarar? Bu modelin kâinatın ve yaşamın sırlarını içinde barındırdığına inanılmaktadır. Tüm semavi dinlerin hepsinde bu modelin figürlerine rastlanmasının tesadüf olmadığına inanılmaktadır. Mimar Sinan’ın hemen hemen her eserinde bu model figürlerine rastlamanız olasıdır. Bunun dışında Hacı Bektaşi Türbesinde, Pompei şehrinde ve Divriği Camisin de bu model vardır.

Yaşam Çiçeği Kolyesi Altın

Ayrıca Efes Antik Kentte ve Burdur Müzesinde lahit kapağında bu kolyenin figürü bulunmaktadır. İnanışa göre yaşam çiçeği bilgiyi ve bilgeliği temsil etmektedir. Dünyanın her tarafında bu modelin adı aynıdır. Ama kimi yerde “sessizliğin dili” olarak kimi yerde “ışığın dili” olarak adlandırılmaktadır. Bu kolyenin mistik enerjilere sahip olduğu kullanan ve takan insanlara farkındalık kattığı bilinmektedir.

Yaşam Çiçeği Kolyesi Faydaları

Model, yaşamı ve ağaç köklerini temsil etmesinden dolayı ismi yaşam çiçeği olarak adlandırılmaktadır. Yaşam çiçeği kolyesi ne işe yarar? İç içe geçmiş 20 çemberden oluşan model 19 çemberi içerisinde barındırmakta ve semai dinlere göre o çemberler evrende yaşayan canlıları temsil etmektedir. Bütün bu çemberi tamamen saran son çember ise yaratıcıdır.

Bu model tek bir yaratıcının bütün kâinata sahip olduğunu da temsil etmektedir. Bu zamana kadar yapılan tüm arkeolojik kazılarda bu modele rast gelinmiştir. Sümerlilerde, Mısırlılarda ve Türkler de çokça sembolün kullanıldığı ortaya çıkmıştır. Hatta eskiden Sultanların kaftanlarına bile bu modelin işlendiği söylenmektedir. İnanışa göre Sultanların yolunun aydınlatılacağına ve kendine güven getireceğine inanılırmış.

Yaşam Çiçeği Mucizesi Nedir?

Yaşam çiçeğinin anlamını yukarıdaki yazımız da sizlere bahsettik peki mucizeleri nedir diye merak ediyorsanız; kötü enerjiyi uzaklaştırdığı, pozitif düşünceyi çağrıştırdığı, istikrarlı bir yapıda ilerlemenizi, yolunuza ışık olduğu, sizi ve benliğinizi maddi manevi güçlendirdiği ve insanın özü ile barışmasına sebep olduğu bilinmektedir.

İlk yedi çemberinin dünyanın 7 günde kurulmasını temsil ettiğine inanıldığı için insana sabır verdiğini ve her şeyin evrende bir nizamı olduğunu kabullenmemizi sağladığı bilinmektedir. Yaşam çiçeği kolyesi ne işe yarar? Sorularını cevapladığımıza göre eğer siz de yaşam çiçeği takmak ve almak istiyorsanız www.karadenizkuyumculuk.com.tr adresinden satın alabilir. İstediğiniz modellere ulaşabilirsiniz.

Yaşam Çiçeği Kolyesi Mucizesi

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön