Alyanslar Hangi Parmağa Takılır?

Evlilik hazırlığında olanların, söz ve nişan yapacak olanların en merak ettikleri soruların başında yüzüklerin hangi parmağa takılacak olduğu gelmektedir.
Alyans hangi parmağa takılır?
Alyans hangi parmağa takılır?

Evlilik hazırlığında olanların, söz ve nişan yapacak olanların en merak ettikleri soruların başında yüzüklerin hangi parmağa takılacak olduğu gelmektedir. Her ne kadar farklı gibi görünse de söz ve nişan arasında bir fark olmayıp alyanslar, sağ yüzük parmağına takılmaktadır. Evliliğin gerçekleşmesinin ardından yüzükler sol yüzük parmağına takılmaktadır.

Klasik alyanslar evlilik birliğinin en önemli sembollerinden biridir. Bu nedenle her iki tarafın da gönül hoşluğuyla bir seçim yapması gerekir. Stresli ve bir o kadar da yorucu olan bu sürecin en hafif şekilde atlatılması, kişilerin birbirlerinin tercihlerine saygı duyması ile sağlanmaktadır.

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön