Klasik Alyans Modelleri her yıl farklı tasarımlar ile karşımıza çıkmakta. Karadeniz kuyumculuk olarak 2022 sezonunda da en şık ve modern modelleri tasarladık.
2022 Klasik Alyans Modelleri
2022 Klasik Alyans Modelleri

Klasik Alyans Modelleri 2022 yılında olduğu gibi her yıl farklı tasarımlar ile karşımıza çıkmakta. Kimi zaman çoğunluğun sade alyans tercih etmesi o yılın tasarımlarını önemli ölçüde etkiliyor. Genel olarak 2021 yılı da çiftlerin çoğunluğunun klasik sade alyans tercihinde bulunduğu yıl olarak biliniyor. Bu bilgiler ışığında 2022 alyans modellerinin belirli bir çoğunluğunun da sade alyanslar olacağını söyleyebiliriz.

Evliliğin, aşkın ve bağlılığın göstergesi olan alyanslar evliliği her zaman önemli ölçüde etkilemiştir.  Bireylerin alyansları aşk damarı adı verilen sol eldeki yüzük parmağına takması hayatlarını önemli derecede etkiliyor. Bireyin ruh eşinin olduğunu gösteren bu simge sevgi yolunuzda her zaman sizlere eşlik ediyor olacaktır.

Klasik Alyans Modelleri Altın

Çift olarak tercihinizi Klasik Alyans Modelleri Altın olarak yaptıysanız bu konuda bilgi sahibi olmanızda fayda var. Genel olarak altın alyanslar 4 farklı ayarda üretilir. Bu ayarlar:

  • 14 ayar altın alyans
  • 18 ayar altın alyans
  • 22 ayar altın alyans
  • 24 ayar altın alyans şeklindedir

Çiftler çoğunlukla 14 ayar Klasik Alyans Modelleri Altın tercihinde bulunuyorlar. Bunun birçok sebebi bulunmakta:

  1. 14 ayar altın alyans

Çiftin altın alyansı bu ayarda tercih etmesinin sebebi yüzüğün dayanıklı olması sebebiyle uzun vadeli kullanılabilmesidir. Genel olarak alyans hayatın her alanında kullanılacağı için çizilmeye ve yamulmaya dayanıklı olmalı. Fakat bu alyans tercihinde bulunacaksanız parmak ölçünüzü iyi belirlemekte fayda var. Zira alyansın esnekliğinin olmamasından dolayı ileri safhalarda ölçü değişimi yapmakta zorlanabilirsiniz.

  • 18 ayar altın alyans

Genel olarak piyasada çok fazla seçeneğin bulunmadığı bu ayar alyanslar da çizilme ve yamulmaya karşı dayanıklıdır. 18 ayar altın alyansların genel modelleri sade olarak piyasaya sunuluyor. Bu bilgiler kapsamında siz de tercihinizi değerlendirebilirsiniz.

  • 22 ve 24 ayar altın alyans

Bu ayar alyanslar genel olarak esnek oldukları için ölçü değişimlerine de oldukça müsait yapıdalar. Fakat esnek olmaları uzun vadeli kullanım zorluğu yaratıyor. Bu yapıda bulunması alyansın doğal olarak çizilmeye ve yamulmaya meyilli olması anlamına geliyor.

Klasik Altın Alyans Fiyatları

Hayatınızın en önemli anını benzersiz kılmaya yardımcı olacak Klasik Alyans altın modeli uygun fiyat eşliğinde üretilmiştir. Zira Karadeniz Kuyumculuk sağladığı bu fayda ile yıllardır evli çiftlerin vazgeçilmezi olarak biliniyor. Sitemizde bulunan 23 ürünün hepsi kalitesi ve benzersizliği ile birbirinden seçiliyor. Bu benzersizlik ve göz ışıldatan parıltı çiftlere gelecek hayatlarında bambaşka güzellik katacaktır.

900-5000 TL arası değişkenlik gösteren fiyatlarımızın sizlere maliyetinden çok fayda sunacağının garantisini veriyoruz. Özgüvenimizin temel sebebini yıllardır müşterilerimizin yapmış oldukları olumlu geri dönüşler olarak belirtebiliriz.

Belirtilen bilgiler eşliğinde hayatınızın ayrılmaz parçası olacak benzersiz ürünlerimizi keşfetmek istiyorsanız buradan ürünlerimize ulaşabilirsiniz. Gelecek yılınızı Klasik Alyans Modelleri ile daha da güzelleştirebilir anılarınızı bu doğrultuda ölümsüzleştirebilirsiniz.

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön