Eşsiz tasarımı ile hayatınıza yenilik katacak olan ve stilinize yeni bir hayat katacak olan bir kolyedir yaşam çiçeği kolyesi.
Yaşam Çiçeği Kolyesi
Yaşam Çiçeği Kolyesi

Eşsiz tasarımı ile hayatınıza yenilik katacak olan ve stilinize yeni bir hayat katacak olan bir kolyedir yaşam çiçeği kolyesi. Kusursuz ve göz alıcı tasarımı ile boynunuzdan asla eksik etmek istemeyeceğiniz bir kolye olduğunu söylemeliyiz. Bu kolye sayesinde şıklığınıza bir şıklık katacak ve gören herkesin gözlerini üzerinden alamayacağı bir kolyeye sahip olacaksınız.

Hayatın en özel sırlarını ve özelliklerini üzerinde barındıran, geometrik şekiller ile tasarlanmış olan bu kolyenin kendi içerisinde saklamakta olduğu çok büyük sırlarının var olduğunu bilmelisiniz. Bu kolyenin hem gösterişi tasarımının göz alıcı durumu ile sizi etkilerken aynı zamanda da anlamı ile sizi sizden alacaktır.

Yaşam Çiçeği Nedir?

Günümüzde yaygın olarak kullanmakta olduğumuz birçok sembol bulunuyor. Bu sembollerin yanı sıra anlamları da insanlık için büyük bir önem taşıyor. Kimi için bir batıl inanç olsa da kullandığımız sembollerin etkilerini her zaman görmek isteriz.

Yaşam çiçeği, hayatımızda bulunan kimileri için bir anlam ifade eden kimileri için anlamsız olan bütün semboller arasında en önemli olanıdır. Bu kolyenin en büyük ayrıntısı üzerinde bulunan geometrik şekillerdir. İçerisinde var olan alanları birbirine eşit olan on dokuz adet yuvarlak ve bunları saran büyük bir yuvarlaktan oluşur. Bu kolyedeki orantının muazzam görüntüsü kendisi üzerindeki şıklığa bir bakıldığında anlamının ve ne ifade ettiği konusunda büyük bir merak uyandırıyor.

Peki… Nedir bu kolyenin anlamı?

Yaşam Çiçeği Kolyesi Anlamı Nedir?

Herkesi büyüleyecek ve etkisinden çıkamayıp kolyeye baka kalacağınız bir anlamı bulunuyor bu kolyenin. Duyan herkesi oldukça şaşırtan ve diğer bütün sembollerden ayrılmasının ve özel kılınmasının hakkını vermekte olan bir kolyedir. Bu kolyenin kendine has ve muazzam tasarımını gösterecek büyük bir anlamı bulunuyor. Nedir peki bu anlam?

Yaşam çiçeği kolyesi anlamı, tüm canlıların yaratılışıdır. Bu kolyede canlıların yaratılışlarının geometrik şekiller ile gösterilmesi düşünülmüştür. İçerisinde bulunan alanları eş on dokuz adet daire canlıları ifade etmektedir. Bunları dışarıdan sarmakta olan büyük daire ise evreni ifade etmektedir. Bütün canlıların tek bir yaratıcıdan gelmekte olduğunu anlatmak için tasarlanmış olan bir kolyedir.

Tek bir yaratıcının olduğunu ve her canlının bu yaratıcı tarafından yaratılmış olduğunu anlatan bu kolye tasarlandığında yaratıcının imzası olarak kabul edilmiştir. Anlamı ve görüntüsündeki o muhteşemliği ile herkesi kendine hayran bırakmakta olan bir kolyedir.

Yaşam Çiçeği Kolyesi Kullanmanın Faydaları

İç içe geçmiş olarak bulunan geometrik dairelerden oluşan bu kolyenin takanlara oldukça fazla faydaları olduğu görülmektedir. Muazzam oranları ve görünüşünün mükemmelliği ile insanların göz bebeği olan bir kolyedir. Şatafattan uzak ama bir o kadar da şık olan bir üründür. Tüm yaşamın sırlarını barındırdığı ve tek yaratıcı anlamını taşıyan yaşam çiçeği kolye faydaları arasında en önemlisi, insanların sezgisel güçlerini en yoğun şekilde artırdığı olarak biliniyor. Bunun gibi daha birçok işlevinin de olduğu biliniyor. Bu işlevleri şu şekildedir:

  • Kötü enerjiyi emerek kişilerden uzaklaştırır.
  • Kişilerin enerjilerinin yükselterek, ruhlarını temizler ve daha enerjik bir ruh haline sahip olmalarına yardımcı olur.
  • Düzenli olarak kullanım sağlayan kişilerin kendilerini daha pozitif ve daha verimli olarak gördükleri görülmüş.

Yaşam Çiçeği Sembolünün Geçmişte Var Olduğu Yerler

Yaşam çiçeği, anlamı olarak kutsal bir konu olsa da evrende birçok alanda süsleme olarak da kullanılmış olduğu görülüyor. İçerisinde barındırdığı Platon’un beş şekli ve Metatron’un kübü’nü barındırdığı görülüyor. Birçok dinde bu sembolün var olduğu görülmektedir. Sümerler, Mısırlılar ve Türkler gibi daha birçok coğrafyada arkeolojik kazılar yapıldığında bu devletlerin yapılarında bir süsleme unsuru olarak kullanımlarının sağladıkları görülüyor. geçmişten bu güne her bölgede bu sembolün varlığı ve önemli bir unsur olduğu buradan anlaşılıyor.

Yaşam Çiçeği Sembolünü Takılarda Kullanmak

Yaşamımızda yanımızda taşımakta olduğumuz her sembolün anlamını öğrenmek isteriz. Özellikle kadınlar olarak bu isteğimiz daha yoğundur. Bunun doğrultusunda da her sembolün anlamını ayrıntılı bir şekilde araştırırız. Yaşam çiçeği kolye ürünün anlamlını ve insan üzerine olan faydalarını öğrendikten sonra birçok kişi bu kolyeyi ve bu sembolün bulunduğu takıları daha çok tercih etmeye başlamıştır. Bu nedenle gün geçtikçe daha yaygın bir halde kullanımı bulunuyor.

14 Ayar Altın Yaşam Çiçeği Kolyesi

Yaratılışın sembolü olarak bilinen bu kolye, muazzam bir tasarıma sahip ve görenleri kendisine hayran bırakacak derecede güzel olan bir kolyedir. Kadınların bir hayli ilgisini çeken ve anlamı ile de kendisine yoğun bir şekilde bağlamakta olan bu sembol birçok kişi tarafından büyük bir ilgi ile kullanılıyor.

Son zamanlarda yaygın bir şekilde tercih edilen yaşam çiçeği kolyesi altın ve 14 ayar özellikleri de kendisine haran bırakıyor. Altının gösterişi ve muazzam orantıya sahip olan geometrik şekilleri ile bu kolye herkesin ilgisini toplayan bir ürün halini aldı. Anlamı ve görünü ile son derece şahane olan bu ürün sevdiklerine hediye almak isteyen kişilerin ilk tercihi olmalıdır. Eminiz ki sevdikleriniz bu hediyeyi çok beğenecek.

Altın Yaşam Çiçeği Kolyesini Hediye Olarak Tercih Etmek

Tasarımı ve görünümü ile kendisinden sık sık bahsettirmekte olan bu kolye hediye olarak alınabilecek en anlamlı üründür. Sevdiklerinizi sevindirmek ve onların yanında olduğunuzu hissetmesini sağlayacak en önemli üründür bu kolye.

Anlamı ile ve faydaları ile mükemmeliyetçi olan bu kolye sizin en özeliniz olan sevdikleriniz için de büyük bir ayrıcalık olacaktır. Hediye olarak tercih edeceğiniz bu ürünün sevdikleriniz tarafından büyük bir mutluluk ile karşılanacağını söylemeliyiz. Sevdikleriniz için seçeceğiniz bu ürüne Karadeniz Kuyumculuk aracılığı ile en uygun ve en kaliteli hali ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yaşam Çiçeği Kolye Model ve Fiyatları

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön