Yaşam Çiçeği Kolyesi Faydaları ve Yaşam Çiçeği Kolyesi Hakkında Önemli Bilgiler

Yaşam çiçeği 20 tane iç içe geçmiş çemberin oluşturduğu geometrik bir şekildir. Bu sembol hem çiçeğe benzer hem de meyve ağaçlarını temsil eder.
Yaşam Çiçeği Kolyesinin Faydaları
Yaşam Çiçeği Kolyesinin Faydaları

Yaşam Çiçeği Kolyesi Anlamı Ve Faydaları Nelerdir?

Bu güzel kolye yaşam ile beraber sonsuzluğunu ifade eder. Düzenli bir şekilde dizilmiş çember detayları ile sonsuzluğun gücünü temsil eder. Yaşam çiçeği kolyesi yaşamın mucizeleri ile beraber manevi olarak kutsallığı içinde barındırır. Farklı bir enerjisi vardır. Bu enerjisini insanlar üzerine de yansıtan yaşam çiçeği kolyesinin birçok faydaları da bulunuyor. Yaşam çiçeği faydaları arasından ilk olarak enerjisinden bahsedebiliriz. Enerjisi sayesinde hayatta yeniliklere karşı yolunuzu bulmanıza yardımcı olur. İnsanların kendi özü ile uyuşmasını sağlar. Aynı zamanda çok güçlü sonsuzluk enerjisi vardır. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda insanı güçlendirir. Yaşam enerjisi ile beraber gün içerisinde insanı ruhsal olarak çok etkiler. Ruhu yaşam sevinci ile doldurarak resmen besler. Yaşam çiçeği kolyesini üzerinde taşıyan insanlar negatif enerjiden kurtulur. Aynı zamanda o kişinin sezgileri güçlenir.

Yaşam Çiçeği Kolyesi Nasıldır?

Yaşam çiçeği kolyesi için insan ve yaşamı bir arada yansıtan en güzel kolye modellerinden diyebiliriz. Her çemberin merkezi diğer 6 çemberin kenarları İle birleşmiştir. Muhteşem dizilimi sayesinde göz alıcı geometrik şekli olan bir kolyedir. Diğer kolyelerden çok farklıdır. Hem altın hem de gümüş olarak bulunan bu kolyenin duruşu her kıyafete çok yakışacaktır.

Yaşam Çiçeği Sırrı

Yaşam çiçeği sırrı evrende gizlidir. Evreni temsil eden 20 tane çemberden oluşur. Özellikle de bu mükemmel geometrik şeklin ilk 7 çemberi dünyanın 7 günde oluştuğunu ifade eder. En önemli sırrı bu ilk 7 çemberin anlamıdır. Diğer çemberler için ise Platon’un 5 cismi ve Metatron’un küpünü temsil eder. Platon’un 5 cismi diğer ismi ile eflatun düzgün eş çokgenlerden oluşan bir cisimdir. Yalnızsa 5 cisim bu kurala uyar. Bu cisimler ise; dört yüzlü, altı yüzlü, sekiz yüzlü, on iki yüzlü ve yirmi yüzlü geometrik şekillerdir. Metatron’un küpü ise yaşam çiçeğinin başka bir şekildir diyebiliriz. Üç boyutlu ve kutsal olan bu şekil her geometrik şekli içerisinde barındırır. Diğer adı ise platonik katılardır. Yaşam çiçeğini oluşturan 20 çember ise tüm bu detayları hep birlikte içerisinde barındırır.

Yaşam Çiçeği Sembolü Nerelerde Bulunur?

Manisa müzesinde yaşam çiçeği sembolü bulunur. Ayrıca Efes antik kentinde ve Burdur müzesinde lahit kapağında yaşam çiçeği sembolü vardır. Hem sonsuzluğu hem de yaşamı temsil ettiği için eskilerden bu yana kullanılan gizemli ve büyüleyici bir semboldür. Eski tarihlerde müzeler ve tarihi eserlerde kullanılıyor olsa da kolyelerde ya da yüzüklerde kullanılması sayesinde insanlar bu sembolü üzerlerinde taşıyabiliyorlar. Bu durum ise sembolün enerjisinden kaynaklı insanlar üzerinde büyük etki bırakır. Aynı zamanda ev dekorasyonlarında da kullanılan yaşam çiçeği sembolü ev ortamına da olumlu etki eder.

Yaşam Çiçeği Kolyesi Modelleri

Yaşam çiçeği kolye modelleri her zevke uygun şekilde tasarlanır. Yaşamı temsil ettiği gibi meyve ağacını da temsil ettiği için oldukça dikkat çeken anlamlı bir kolyedir. Yuvarlak bir şekilde tasarlanmış haline ek olarak püsküllü detaylar İle desteklenebilir. Bunun dışında farklı boncuklarla da güzel bir detay oluşturulabilir be renklendirilebilir. Yuvarlak bir şekilde tercih edinecekse eğer sadece orta noktasına eklenmiş mavi bir boncuk ile de dikkat çekici bir kolye olabilir. Sadece yuvarlak değil aynı zamanda damla şeklinde de olabilir. Hem farklı bir görünüm sağlar hem de daha çekici bir görünüm elde edilebilir. Ayrıca farklı renklerde olabilir ve sadece şekil üzerinde değil kolyenin zinciri üzerinde de detaylar ve süslemeler olabilir.

Neden Yaşam Çiçeği Kolyesi Tercih Edilmelidir?

Kadınların en sevdiği takılardan biri de kolyelerdir. Fakat yaşam çiçeği kolyesi diğerlerinden çok farklıdır. Yaşam çiçeği kolyesi mucizeleri çeken kolye olarak da bilinir. Yüksek enerjisi sayesinde olumlu enerjiyi çektiği için üzerinizde yaşam çiçeği sembolünü kolye şeklinde taşımak doğru bir karar olacaktır. Kutsal bir geometrik şekil yapısı vardır. Birçok anlamı taşıyan bu şekil kolyenin anlamını vermektedir. Hem farklı olduğu için hem de manevi anlamda çok güzel anlam taşıdığı için yaşam çiçeği Kolyesi tercih edilmelidir.

Altın Yaşam Çiçeği Kolyesi Modelleri

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön