Özel günlerini yüzükle taçlandırmak isteyenlerin tercihi genelde alyanslar olmaktadır. Birbirinden farklı modellerine göre klasik alyans fiyatları da değişiklik göstermektedir.
Klasik Alyans Fiyatları
Klasik Alyans Fiyatları

Özel günlerini yüzükle taçlandırmak isteyenlerin tercihi genelde alyanslar olmaktadır. Birbirinden farklı modellerine göre klasik alyans fiyatları da değişiklik göstermektedir. Kişiler zevkleri ve bütçeleri doğrultusunda bir karar vererek, günlerini daha da anlamlı hale getirebilirler. Alyans fiyatları modele göre farklı olsa da, belli zamanlardaki indirimleri takip ederek uyguna alyans almak mümkündür. Sevdiğiyle hayatlarını birleştirmek adını karar verenlerin ilk aklına gelen alyanslar olmaktadır. Klasik alyans fiyatları belirli standartlarda olsa da, bu durum satış yapan firmaya göre değişmektedir. Alyans fiyatlarının belirlenmesinde en önemli ölçüt alyansın hangi ayarda olduğu ve üzerindeki işçiliğin ne kadar olduğudur. Klasik altın alyanslar ayarlarına göre, 14 ayar altın alyans, 18 ayar altın alyans, 22 ayar altın olarak bulunmaktadır. Uygun fiyatlı alyans sahibi olmak isteyenler ise 8 ayar altın alyans tercih edebilme hakkına sahiptirler.

Klasik Alyans Modelleri

Klasik alyanslar kişilerin tercihlerine bağlı olarak çeşitlendirilmektedir. Bu modellere bakıldığında kadınlar ve erkekler için farklı alyans modellerinin olduğunu söylemek mümkündür.

Klasik Düz Alyanslar

Klasik düz alyanslar, alyans modelleri arasında en sık tercik edilen modeller arasındadır. Şatafattan uzak ve sadeliği sevenlerin en büyük yardımcıları bu model altınlar olmaktadır. Özellikle batılı toplumlar klasik düz alyansları daha çok benimsemişler ve özel günlerinin vazgeçilmezi haline getirmişlerdir.

Beyaz Altın Alyanslar

Son zamanların en popüler alyanslarından biri de beyaz altın alyanslardır. Altında sarı rengi sevmeyenlerin daha yoğun talep gösterdiği beyaz altın alyanslar, klasik alyans fiyatları arasında fiyatı bir tık daha yüksektir. Bunun nedeni bu model alyanslarda işçiliğin fazla olmasıdır.

Bombeli Alyanslar

Klasik alyans modelleri arasında diğer bir çeşit bombeli alyanslardır. Bombeli alyansların özelliği kenarlarının düz değil de, daha yuvarlak olmasıdır.

Gümüş Alyanslar

Erkeklerin daha çok takmayı tercih ettiği gümüş alyanslar, özel günlerin diğer bir vazgeçilmezleri arasındadır. Daha çok sadelikten yana olan erkekler, partnerleriyle uygun alyansları alarak uyumu yakalayabilirler.

Klasik Alyansların Modellere Göre Fiyatları

Klasik alyans fiyatları 2021 yılında yeni fiyat güncellemeleriyle belirlenmiştir. Bulunulan piyasa şartları göz önünde bulundurularak belirlenen fiyatlar, modelden modele değişmektedir.

14 Ayar Klasik Alyans Fiyatları

Karadeniz kuyumculukta 14 ayar sade altın alyans 545 TL’den satılmakta ve müşterilere 8 taksitle ödeme imkanı sunulmaktadır. 2,5 mm genişliğine sahip olan alyans, 0,76 ve 1 gram aralığındadır.

14 Ayar Tasarım Alyans Fiyatları

Alyans tercihini tasarım alyanstan yana kullananlar için tasarım ürün olan 14 ayar altın alyans tam da istenilen özelliklere sahiptir. Şık ve zarif görüntüsünün yanında dikkat çekici yönüyle oldukça kullanışlıdır. Klasik alyans fiyatları arasında 14 ayar tasarım alyans karadenizkuyumculuk.com.tr farkıyla 600 TL’den satışa sunulmaktadır.

Taşlı Çivi Altın Alyans Fiyatları

Taşlı alyans severlerin dikkatini çeken taşlı çivi altın alyans, üzerine naif dokunuşlarla işlenen taşlarıyla oldukça göz doldurmaktadır. 14 ayar olmasının yanında, sadeliği değerli taşlarla en güzel şekilde yansıtan alyans 1500 TL’den satılmakta, müşterilere taksitli ödeme imkanı sağlanmaktadır.

Desenli Bombeli Altın Alyans Fiyatları

Zarafeti parmaklarında hissetmek isteyenler için desenli bombeli altın alyans doğru bir tercih olacaktır. 14 ayar olan bu alyans modeli karadenizkuyumculuk.com.tr’de en çok satışı yapılan alyanslar arasında yer almaktadır. Bu alyans modelinin satış fiyatı 1500 TL’dir.

Taşlı Altın Alyans Fiyatları

Alyansta sadelikten çok şıklığı ön planda tutanlar için en ideali taşlı altın alyans olmaktadır. Karadeniz kuyumculukta birçok çeşit taşlı altın alyansı bir arada görmek mümkündür. Klasik alyans fiyatları arasında en uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerin satışı gerçekleştirilmektedir. Fiyat olarak bakıldığında modellerine göre 1500 TL’den başlayıp değişiklik göstermektedir.

Klasik Altın Alyans (7mm) Fiyatları

Klasik alyans fiyatları alyansın genişliğiyle de doğrudan alakalıdır. İnce olan alyanslar fiyat olarak daha düşük olurken, alyansın giderek kalınlaşması fiyatları da artırmaktadır. Buna en iyi örneklerden olan klasik altın alyans 7 mm sade bombeli bir özelliğe sahip 14 ayar alyanstır. Bu altın modelinin fiyatı ise 1595 TL’dir.

Klasik Altın Alyans (3mm) Fiyatları

Klasik alyans modelleri arasında yer alan bu model, ince alyans severlerin rağbet gösterdiği modeller arasında yer almaktadır. 3 mm genişliğiyle zarif bir görüntüye sahip olmakla birlikte, 14 ayar olma özelliğine sahiptir. Klasik alyans fiyatları arasında en uygun fiyatlı alyanslardandır. Bunun nedeni ince bir yapısının olmasıdır. Bu model alyansların fiyatı karadenizkuyumculuk.com.tr farkıyla 375 TL’den satılmaktadır.

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön