Halka Küpe Fiyatları Ne Kadar?

Modellerine ve görünümlerine göre düzenlediğimiz halka küpe fiyatları aşağıdaki gibidir. Şimdi gelin, birlikte inceleyelim.
Halka Küpe Fiyatları
Halka Küpe Fiyatları

Halka küpe ve çeşitli modelleri hayat kurtarıcı aksesuarlar arasında yer alır. Hemen hemen her giyim tarzına yakışan halka küpeler, ister altın ister gümüş fark etmeksizin her kıyafetle uyum yakalayabilmektedir. Bu şık aksesuarlar, zaman ve mekân algısını ortadan kaldırarak, tamamen görünüm olarak ön plana çıkmanızda yardımcı olur.

Modern modelleriyle şık ve zarif bir görünümün yanında sportif bir hava vererek, her yaşa hitap eden bir görünüm sağlar. Taşlı, düz, ince, kalın, büyük, küçük formlardaki her ürünü deneyebileceğiniz halka küpelerin, modellerine göre de fiyatı değişebilmektedir. Modellerine ve görünümlerine göre düzenlediğimiz halka küpe fiyatları aşağıdaki gibidir. Şimdi gelin, birlikte inceleyelim.

Kalın Halka Küpe Fiyatı

Kalın halka küpe fiyatları
Kalın halka küpe fiyatları

En popüler ürünler arasında yer alan halka küpe modeli kalın modelleriyle göz doldurmaktadır. Özellikle kalın modellere eklenen taşlar ve burgulu desenler, şık görünümün yanında farklı bir hava da katmaktadır.

Kalın halka küpeler boyutuna göre farklı fiyatlardan satışa sunulmuştur. Piyasada yer alan en küçük kalın halka küpeler 8 TL’den başlayan fiyatlarla satıştadır. Kalın halka küpelerdeki taşlı modeller ise 20 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarla buluşmaktadır. Küçük ve kalın halka küpelerin altın modellerinde 4.000 TL’ye kadar fiyatlar görülebilmektedir.

Büyük kalın halka küpe fiyat aralığı ise genel olarak 10 TL ile 6000 TL arasında değişmektedir. Modellerde altın ve gümüş kaplama küpe fiyatlarını artıran etkenler arasında yer alır. Küçük modeller ise büyük modellere oranla daha düşük ücretlerden alıcılarla buluşmaktadır.

Büyük Halka Küpe Fiyatı

Büyük halka küpe fiyatları
Büyük halka küpe fiyatları

Büyük halka küpeler, küçük modellere nazaran biraz daha pahalı olabilmektedir. Büyük küpelerin, kalınlığına ve kaplamasına göre yine fiyatında değişiklikler olabilmektedir. Piyasadaki büyük ve klasik halka küpelerin fiyatları 30 TL ile 400 TL arasında değişmektedir.

Büyük altın halka küpe modellerinde 450 TL ile 6 bin TL aralığında fiyat değişimi olabilir. Ayrıca büyük küpelerdeki nazar boncuklu süsler, renkli taşlar ve işlemeler küpe fiyatını arttıran etkenlerdendir. Bu modellerin fiyatı ise 150 TL ile 350 TL arasında değişebilmektedir.

Küçük Halka Küpe Fiyatı

Küçük halka küpe fiyatları
Küçük halka küpe fiyatları

Küçük halka küpeler, gece elbiselerinin vazgeçilmez aksesuarlarındandır. Zarif bir görünüm sağlayan küçük halka küpe fiyatı emsallerine göre daha makul olabilmektedir. Küçük boydaki düz modeller 8 TL ile 250 TL arasında değişebilmektedir. Küçük boydaki burgulu ve taşlı modeller ise 80 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılara sunulmaktadır. Küçük küpelerin gümüş ve altın modellerinde ise fiyatlar 350 TL’den başlayabilmektedir.

Altın Halka Küpe Fiyatları 2021

Altın Halka Küpe Fiyatları
Altın Halka Küpe Fiyatları

En çok satılan altın küpe modelleri 2021 yılında da zarifliği tartışılmaz aksesuarlardandır. Bu modeldeki altın küpeler diğer modellere göre en pahalıları arasında yer alır. Altın halka küpelerdeki fiyatlar altın ayarına göre değişebilmektedir. Genellikle altın küpelerdeki fiyat aralığı 1100 TL ile 6000 TL aralığında değişebilmektedir.

22 ayar altın küpe fiyatları sarkaç türdeki modellerde 2.900 TL ile 3.300 TL aralığındadır. Altın halka ve taşlı modellerde ise 2450 TL’den başlayan fiyatlar görülebilmektedir. Düz altın küpe modellerinde ise 2200 ila 3500 TL aralığında fiyatlar söz konusudur.

8 ayar halka altın küpe fiyatları ise modellerine göre farklılık gösterebilmektedir. Sarkaç altın halka küpelerin fiyatları 1900 TL’den başlar. Taşsız düz modeller ise 1100 TL’den satışa sunulmuştur. 8 ayar halka altın küpelerin burgulu modelleri ise yine 1500 TL’den başlayan fiyatlarla satıştadır.

Gümüş Halka Küpe Fiyatları 2021

Gümüş küpelerden vazgeçmeyenler şık ve zarif modelleri tercih edebilmektedir. Gümüş halka küpe modellerinde fiyatlar, altın küpelere oranla daha makul değerdedir. Her tarzdan her yaşa hitap eden gümüş halka küpeler, her bütçeye de uygun olabilmektedir. Genellikle klasik gümüş halka küpeler 70 TL ile 350 TL aralığında değişebilmektedir.

Gümüş ve 2 cm düz halka küpeler 60 TL – 250 TL arasında satıştadır. Gümüş 3 cm boyutunda halka küpeler ise 70 TL ile 205 TL aralığında olabilmektedir. 3,5 ve 4 cm üstü modeller ise 60 ila 300 TL arasında satışa sunulmuştur.

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön