Halka Küpe Altın

Altın çeşidi halka küpe? Halka şeklinde altın küpe? Altın halka küpe fiyatları nedir? Altın çeşit halka küpeler çeşitleri? Başlıklı tüm sorulara cevap vermeye çalışacağız. Bilindiği gibi altın fiyatları son dönemlerde tavan yapmış durumdadır.
Halka Küpe Altın
Halka Küpe Altın

Halka Altın Küpeler

Küpeler genelde insanlar tarafından takı aksesuarı olarak kullanılmaktadır. Küpelerin seçimi için en önemli etkenlerden biri, kıyafetinize göre kombin yapmanızdır. Küpeler kulak memesine veya kulak kıkırdağı gibi kulağın başka bir bölmesine takılmaktadır. Küpe takmak isteyenler, öncelik ile küpeyi takmak istedikleri kulak kısmına uygun bir şekilde deldirmelidir. Delinen bölgeye tutturulma şeklinde takılır. Küpe takımı genellikle kadınlarda daha yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Erkekler tarafından da aksesuar kategorisinden en çok tercih edilen bir seçenektir. Küpeler eski çağlar ve dönemlerde de oldukça çok kullanılmıştır. Küpeler, altın ve gümüş gibi değerli bir şekilde oluşturularak satışa sunulmaktadır. Küpe yapımı sadece altın veya gümüş ile sınırlı kalmaz. Küpeler birçok malzemeden yapılabilirler, mesela plastik, metal, ahşap, boncuklar, kemik, değerli taşlar, değerli malzemelerden de yapılmaktadır. Kombine uygun taktığımız aksesuar çeşitleri, bizlerin tarzını ve zevkini yansıtmaktadır. Şöyle bir insanlara baktığımızda genelde birbirine benzer tarzlar ve kombinler görmekteyiz. Ama aslında ufak detaylara göz attığımızda tarz ve stillerin birbirinden ne kadar da farklı olabildiğini görüyoruz. Bu bahsettiğimiz küçük ve farklı detaylardan biri de küpedir. Seçtiğimiz küpenin çeşidi ve tarzı da zevkimizi ortaya koyar. Renkli küpeler, parıltılı ağır küpeler, gösterişli küpeler, sade ve şık küpeler ve bunlar gibi bir sürü daha küpeler bizim tarzımızı ve stilimizi belirler. Çok eskilerden beri hem erkek hem kadınların tercihinde olan küpelerin çeşitleri artış göstermektedir. Mücevher sektörünün gelişmesiyle beraber pek çok malzeme ve maden işlenerek aksesuar ve takı çeşitlerini oldukça büyük bir artış gösterdiğini görmekteyiz. Önceki zamanlarda küpe erkeklerin takmış olduğu bir aksesuar çeşidi olmasına rağmen ilerleyen dönemlerde bu oran azalmış, daha çok kadınların tercih ettiği bir aksesuar olarak yerini almıştır. Küpenin takılma şeklide çok farklılık göstermektedir. Kadınlar küpeyi her iki kulağına da takmayı tercih ederken, erkekler ise genel itibari ile sol kulak memesine takmayı tercih ederler.

Altın Halka Küpe
Altın Halka Küpe

Altın Halka Küpe Fiyatları

Halka küpeler almak isteyenler birçok seçeneklerinin olduğunu göz önünde bulundurmalıdırlar. Tekrar geri satmak istiyorsanız altın ve gümüş çeşitlerini kullanmalısınız. Halka şeklindeki küpelerde altın seçeneğini kullanırsanız ayarına dikkat etmeniz gerekecek. Kimi altın küpeleri satarken işçiliği yüzünden, aldığını fiyatın belirli bir miktar altında satabilirsiniz. Ama saf altın ve ayarını da satarken düşük gitmeyecek şekilde tercih ederseniz, satışta kârda olma ihtimaliniz daha yüksek. En azından aldığınız fiyatın, satış sırasında altına düşmüş olmazsanız. Altın halka küpelerinizi satmayı düşünmüyorsanız ise, daha çok önem vereceğiniz şekli, deseni ve tarzı olacaktır. Belki de aile hatırası olarak takacağınız bir aksesuar bile olabilir. Altın malzemesinden oluşan halka biçimindeki küpelerin fiyatı gümüş küpelere göre daha pahalıdır. Şu anda altının fiyatı bilindiği üzere ciddi bir artış göstermektedir. Çeyrek altının güncel fiyatı: Alış yaparken 856,57 TL, satış yaparken ise 861,42 TL şeklindedir. Cumhuriyet altının güncel fiyatı: Alış yaparken 3.483.00 TL, satış yaparken 3.518.00 TL şeklinde hesaplanmaktadır. Altın halka küpelerde ise fiyat konusu; aldığınız yere, hangi malzemeden yapıldığı, nasıl bir tarzda olduğu, hafif veya ağır olması gibi nedenler fiyatı etkileyen unsurlar arasındadır. O yüzden tam bir fiyat verememekle birlikte, fiyat vermek için de hangi küpe stilini tercih etmeniz önem taşır. İstediğiniz tarzda istediğiniz malzemeden yapılmış küpelerin fiyatlarını internet üzerinden de öğrenebilirsiniz. Birçok mağazanın ve firmanın internet üzerinden satış yaptığı mobil uygulamaları bulunmaktadır. Altın Halka küpenizi bu mağazaların birinin sitesine girerek stiline göre bir fiyat belirlemiş olacaksınız. Bunun yanı sıra tabi ki kuyumculardan da istediğiniz şekle göre küpelerinizi seçip satın alabilirsiniz. Eğer ortalama bir miktarda küpe almak istiyorsanız 850 TL civarında sade bir model bulma şansınız dahi vardır. Altın halka küpelerin burma şekil tarzındaki küpelerin fiyatı da değişiklik göstermekle birlikte, 2.000 ile 4.000 aralığında gramına ve ayarına göre bulabilirsiniz. Kendi tarzınızı yansıtarak uygun bir küpe bulmanız dileğiyle…

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön