Düz alyans fiyatları çiftlerin evlilik sürecinde en çok sorguladıkları konulardan birisidir. Çiftler geleneksel hale gelmiş olan bu alyans modellerini günlük hayatlarında kullanmak için almaktadırlar.
Düz Alyans Fiyatları
Düz Alyans Fiyatları

Söz konusu olan alyansların çiftlerin birlikteliklerini simgelediklerini bilinir. Bu kapsamda ise bu yüzüklere nişan yüzüğü veyahut da evlilik yüzüğü denildiğini söyleyebiliriz. Bu şekilde kişilerin hayatında önemli olan alyansların da çiftlere hitap etmesi istenilir. Sizlere sunduğumuz hizmet çerçevesinde ise birçok farklı model, fiyat sunmaktayız. Bunlar arasında ise size en uygun olan alyansı seçerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Düz alyansların fiyatları kapsamında sizlere sunmuş olduğumuz fiyatların oldukça fazla aralıklıdır. Yani sizler kolaylıkla kendi bütçenize uygun olan alyansı bulabilirsiniz.

En Şık Düz Alyans Fiyatları

Düz alyans fiyatları kapsamında tasarlanan birçok farklı şekilde alyansın olduğu bilinmektedir. Bu alyanslar arasında ise çiftler kendilerine en uygun olanı seçerler ancak bu kapsamda alyansları tektaş ile kullanacak olan çiftleri almış oldukları alyanslarının tektaşlarına uyumlu olarak tercih etmelerini tavsiye ediyoruz.

Kişilerin tercih ettikleri tektaşların beyaz detayları ve taşları varsa alacakları alyansları da beyaz renkte tercih etmelilerdir. Bununla beraber tektaşları sarı taşlı olan çiftlerin ise alyans seçimlerini sarı yapmaları daha uygun olacaktır.

Düz Alyans Genişletme Ve Daraltma İşlemleri

Düz alyans fiyatları kapsamında sizler için ürettiğimiz alyansların çok farklı modellerinin olduğunu söyleyebiliriz. Bu modeller arasında seçmiş olduğunuz alyansında hem sizin sevkinize hem de sizin bütçenize hitap etmesine dikkat ederek alışverişlerinizi tamamlamalısınız.

Düz alyansların çok uzun yıllardan beri kullanıldığı bilinmektedir. Bu yüzden de bu yüzüklerin gelenekselleşmiş olduğunu söyleyebiliriz. Alyansları nineleriniz ve dedeleriniz bir defa alıp ömür boyu takarlardı. Şimdi kişiler istedikleri zaman değiştirebiliyorlar ancak ömürlük alan çiftlerin de halen bulunduğunu söyleyebiliriz.

Alyanslarını ömürlük alan çiftlerin zamanla kilo alıp vermekten, yüzüğün evlendikten sonra sol ele takılması veya diğer etmenlerden dolayı alyanslarını genişletme veyahut da daraltma işlemlerine ihtiyaç duymaktadırlar. Altın işlenebilir olduğu içinde biz bu hizmeti sizlere sunabiliyoruz.

Alyansları küçültmek isteyen çiftlerin alyansların pres yöntemi ile küçültmeye çalışıyoruz. Genişletmek için ise genişletme makinelerimiz bulunmaktadır. Bu makineler sayesinde ise alyansınıza hiçbir zarar gelmeden istediğiniz ölçüde ayarlanan alyanslarınızı tekrardan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Elinize Yakışacak En Şık Düz Alyans Modelleri

Düz alyans fiyatları olarak sizlere sunduğumuz birçok farklı model vardır. Bu modeller arasında ise el yapınıza en uygun olan modeli seçerek sizin için doğru olan seçimi yaparak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Kısa parmaklarını varsa parmaklarınızı daha orantılı göstermeniz için seçmiş olduğunuz alyansların daha ince olmasına özen göstermelisiniz. Bununla beraber ise uzun ince parmaklarınız varsa da ince alyans modeller ile beraber taşlı, desenli modellerin de size uygun olduğunu söyleyebiliriz. Kalın parmaklarınız varsa da daha gösterişli alyansları tercih ederek size en uygun olan modeli tercih edebileceğinizi söyleyebiliriz.

Düz Alyans Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Düz alyans fiyatları alyans alacak çiftlerin tercih ederken dikkat etmiş oldukları durumlar arasındadır. Bu yüzden de güvenilir bir şekilde hizmet verdiğimiz markamızda tüm bütçelere uygun olacak şekilde alyans modellerini tasarladığımızı söyleyebiliriz.

Alyans almayı düşünüyorsanız öncelikle elinize hangi alyans modellerinin uygun olduğuna karar vermelisiniz. Bununla beraber ise hangi materyalden olduğuna ve hangi renkte olmasını istediğinize karar vermelisiniz. Sizin vermiş olduğunuz kararlar için ekibimiz elinde geleni yapmaktadırlar. Yani size en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmaktadırlar.

Alyanslarımızın desenli, düz, taşlı olduğu bilinmektedir ancak genel olarak düz alyansın tercih edildiğini söyleyebiliriz. Düz alyans alacak kişilerin ise alyanslarının kalınlık ve inceliklerine dikkat etmelerini tavsiye ediyoruz.

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön