Ajda Bilezik Modelleri ve Fiyatları

Ajda bilezik son zamanların en trend bilezik modellerinden bir tanesi olarak kendisini gösteriyor. Şıklığı ve zarafeti ile tüm gözleri üzerine toplayan bir bilezik olduğu görülüyor.
Ajda Bilezik
Ajda Bilezik

Günümüzde kullanımı her geçen gün daha da artmakta olan bu Altın Bilezik modeli, sade görünümü ile birçok gönülde taht kuruyor. İnceliği ile bilezik takmayı sevmeyenlerin bile ilgisini çekebilen bir model olduğu görülüyor.

Tasarımı ile herkesi büyüleyen Ajda Bilezik son modanın vazgeçilmezi haline gelmiş bir üründür. Altının sadelik ve zarafet ile eşsiz buluşması haline gelen Ajda Bilezik modelleri günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Karadeniz kuyumculuk güvencesi ile üretilmiş olan bu ürünler farklı işçilik modelleri ve desenleri ile her zevke uygun olarak üretilebilmektedir.

Ajda Bilezik Renkleri

İsmini sık sık duyurmayı başaran bir model olan bu bilezikler farklı desenler ve modellerde üretilebilmektedir. Genellikle sarı altından üretilmekte olan bu ürün desen farklılıkları ile kendisini ön plana çıkarmaktadır.

Ajda bilezik modelleri arasında en çok tercih edilen modelin sade olan modeller olduğu görülmektedir. Günlük hayatta kulanım için en uygun modellerden bir tanesi olan bu bilezikler çok abartı durmayan ve küçük bir bileklik edası veren modellerdir.

Bu nedenle sade olan modellerin daha çok tercih edildiği görülüyor. Tercih edilen ürünlerin günlük hayatta daha çok kullanılabilir olması bu oranları daha da artırmaktadır.

Ajda Bilezik Yorumları

Bilezik tercihi birçok kişi için farklılık gösterebilir. Kimileri daha gösterişli modeller tercih ediyor olsa da kimileri daha sade modelleri tercih eder. Bilezik tercihini özel günlerde kullanmak için yapanlar daha çok işçiliği yüksek olan modelleri tercih eder.

Bileziklerini yalnızca yatırım için alan kişiler ise daha az işçiliğe sahip bilezik modellerini tercih ederler. Günümüzde birçok kişinin bilezik takmaya uzak olduğu ve çok fazla abartı olarak gördükleri bilinmektedir.

Altın ajda bilezik olan modeller ise daha çok sadelik ve günlük hayatta kullanım için tercih edilmektedir. Bu bileziklerin çok şık bir görünümü olması nedeni ile daha çok tercih ediliyor. Kullanan kişilerin birçoğu bu bileziklerin hem özel günlerde hem de günlük hayatta kolaylıkla tercih edilebileceğine değindikleri görülüyor.

Ajda Bilezik Fiyatları

Son zamanlarda tercih edilme oranları ile gözleri üzerine toplamış bir model olan bu bilezik fiyatları ile de kendisinden sık sık söz ettirmektedir.

Görünüşü ile birçok kişinin vazgeçilmezi haline gelmiş olan bu bileziklerin fiyatları gram özelliğine göre değişiklik göstermektedir. Ajda bilezik fiyatları Karadeniz Kuyumculuk güvencesi ile 10 gram olarak satışa sunulan bilezikler ile belirlenmektedir.

Ürünlerin fiyatları gram fiyatına oranla değişiklik göstermekte ve aynı zamanda da siz değerli müşterilerimiz için en uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Ajda Bilezik 22 Ayar Fiyat

Ajda bilezik 22 ayar fiyat özelliği ürünün gramına göre farklılık göstermektedir. Karadeniz Kuyumculuk olarak satışa sunmuş olduğumuz ürünlerin gram özelliğine göre fiyatlandırmasında farklılık görülebilir.

Satışa sunulan ürünlerin her birisi özenle tasarlanmış ve siz değerli kullanıcılarımız için satışa sunulmuştur. Bu nedenle en kaliteli ve en güvenilir bilezik modellerini web sitemiz üzerinden ulaşarak satın alabilirsiniz.

Satın almış olduğunuz ürünleri ister kapıda ödeme isterseniz de kredi kartına taksit fırsatları ile satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra web sitemiz üzerinden sipariş oluşturarak mağazalarımızdan teslim alma imkanı elde edebilirsiniz. Siz de güvenilir bir kuyumcu ile tanışmak istiyorsanız tek ve en doğru adres Karadeniz Kuyumculuk.

Ajda Bilezik Modelleri

Sade Ajda Bilezik (Altın)

Sade Ajda Bilezik 10 Gr (22 Ayar)

Sade Ajda Altın Bilezik ile trendi yakalayın...

Ajda Altın Bilezik

Ajda Altın Bilezik 10 Gr (22 Ayar)

Ajda Altın Bilezik ile trendi yakalayın...

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön