2022 Düz Alyans Modelleri

Eski çağlardan bu yana bağlılık yemini amacı ile kullanılan Düz Alyans hala çiftlerin vazgeçilmezi. Çiftler hem kendi güzelliklerini hem de sevdiklerine verdikleri değeri göstermek için alyans kullanıyor. Çift hem iyi günde hem de kötü günde yüzüğü parmağında taşıyarak adeta bağlılık yeminini gerçekleştirmiş oluyor. Bu uzun vadeli kullanım ihtiyacından dolayı da çift doğal olarak konforlu ve çekici alyans tercihinde bulunmak istiyor.
2022 Düz Alyans Modelleri
2022 Düz Alyans Modelleri

Piyasadaki çeşitlilik nedenlerinden biri de bireylerin ihtiyaçlarının artmasından dolayıdır. Bu nedenle ihtiyaçlar doğrultusunda çiftler ya Düz Alyans ya da klasik alyans tercihinde bulunuyorlar. Bu alyansların kendi içlerinde de ayrı modelleri mevcut. Tüm bu hizmetler çiftlerin mutlu ve huzurlu yaşamlarını daha da güzelleştirmekten dolayı sunuluyor.

Düz İnce Alyans Modelleri

 Adeta parmağınıza uygun tasarlanan bu yüzükler sizleri kraliçe niteliğinde güzelleştirecektir. Sadeliği seven erkeklerin de vazgeçilmezi olan düz ince alyans güzel saat eşliğinde benzersiz görüntüler sunuyor. Konforlu olması alyansın uzun vadeli kullanımını da beraberinde getiriyor. Yıllarca bu alyans modelini kullanabilir, aşkınızı sonsuz kılabilirsiniz.

Düz ince Alyans Modelleri sade güzelliği ile bulunduğunuz ortamda sizlere fark yaratacak benzersiz güzelliğinizi yansıtacaktır. Düz ince alyans güzelliğinden maksimum faydalanmak istiyorsanız bazı etkenler konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Bu bilgiler:

  • Geniş alyans tercihinde bulunmak uzun vadeli kullanımı zorlaştırıyor.
  • Alyans alacağınız günden önce parmak ölçünüzü belirlemek sizlere fayda sağlayacaktır.
  • Alyans hazırlanma sürecine uygun sürede organizasyondan 1 hafta önce sipariş vermeniz gerekiyor.
  • Konforlu alyans ihtiyacına sahip çiftler genel olarak taşsız alyans tercihinde bulunuyor. Siz de ihtiyaçlarınız doğrultusunda taşsız alyans tercihinde bulunabilirsiniz.

Düz Alyans Fiyatları

Ayrıca ürün incelemelerinizi dilerseniz sitemizden de gerçekleştirebilirsiniz. Uzman ekibimiz tarafından hazırlanan listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Karadeniz Kuyumculuk olarak sizlere sunduğumuz Düz Alyans Modelleri gelecek mutlu hayatınızda sizlere her zaman eşlik edecek. Hayatınızı güzelleştirip her çifte örnek nitelikte benzersiz kılacaktır. Aşkınıza eşdeğer olarak görülmesi gereken alyanslar bu doğrultuda kullanılmalıdır. Zira alyansın anlamının sonsuzluk ve kalıcılık olması hayatınıza ciddi oranda etki edebilecek potansiyelde olmasından kaynaklanıyor.

Karadeniz Kuyumculuk güvencesiyle tüm takılar online satışta. Yüzükler, Alyanslar, Bilezikler, Pırlantalar, Kolyeler, Künyeler, küpeler ve bir çok altın takılar internetten kredi kartına taksitle satışta.

Çok Satanlar

Son yazılar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Başa dön